Биография на Енрике Иглесиас

Енрике е роден на 8 май 1975 г. в Мадрид. Първият му албум е посветен на медицинска сестра Елвира, понякога певицата страда от безсъние и ужасена от хлебарки, но биографията на известния певец Енрике Иглесиас е изпълнена с любопитни факти, които ще представляват интерес за всеки, който обича креативността на този красив мъж.

Енрике Иглесиас в младостта си

Въпреки факта, че испанският певец Енрике Иглесиас е роден в семейство звезди, той не обича да се облича фантазия и дори отива на училище с обикновени деца. Важно е да си припомним, че баща му е световноизвестният певец Хулио Иглесиас, а майка му е светска лъвица и журналистка Изабел Прейзлер. За съжаление, бебето Енрике не знаеше какво е идеалното семейство, в края на краищата, когато е на три години, родителите му се развеждат и баща му напуска Испания за Съединените щати.

Още в тийнейджърските си години той мечтае да следва стъпките на баща си - да стане певица, и затова на 16-годишна възраст Енрике пише стихотворения за песни, включени в дебютния албум.

Най-интересното нещо, което звездата искаше синът му да стане бизнесмен, и следователно го изпрати да учи в Университета в Маями във Факултета по бизнес. През 1994 г. една бъдеща знаменитост се отказва от проучванията и договорите си с мексиканско звукозаписно студио.

Година по-късно светът видя дебютния албум на Enrique Iglesias със същото име. И след това не минава нито един месец, тъй като рекорда става популярен не само в Испания, но и в Италия и Португалия.

Съпруга и деца Енрике Иглесиас

През 2000 г. певицата се срещна с известната американска актриса Дженифър Люис Хюит, но тази връзка не трая дълго. След раздялата си остават приятели: през 2001 г. Дженифър се появява в едно видео за песента "Hero".

Иглесиас в едно от интервютата призна, че не е създаден за дългосрочни отношения. Странно, но не беше така. Второто му полувреме, дует и най-голямата любов беше тенисистка със световноизвестната Анна Курникова. Можете да говорите за любовните им истории в продължение на часове.

Двамата се срещнаха на сцената на клипа за песента "Escape". Самият певец твърди, че да, харесваше Анна, но едва ли щеше да влезе в отношения с нея. Както казват те, няма да оставиш съдбата, а в рамките на един месец двойката официално обяви, че не само се срещат, но вече успя да се събере.

Прочетете също

Оттогава личният живот на Енрике Иглесиас и Анна Курникова е под лещата на лещата на фотоапарата на папараците. Въпреки факта, че двойката е била заедно от 15 години, звездите все още не са придобили деца и не бързат да легитимират връзката си .