Енрике Иглесиас и Анна Курникова - 18 години заедно и много слухове

Двойката ревностно крие личния си живот

Наскоро Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха родители за трети път и веднага попаднаха в центъра на медийното внимание. 45-годишният Иглесиас и 38-годишната Курникова винаги са играли на криеница с медиите относно подробности за личния им живот и това постоянно поражда клюки за техните отношения.

2001 г.

Двамата се срещат за първи път, когато 20-годишната тогава Анна изиграва главната женска роля в клипа на 26-годишния Енрике за песента „Escape”. Видеото е заснето в края на 2001 г., а премиерата се състоя на 30 януари

2002 г.

Както писа пресата тогава, „искрите полетяха” още на снимачната площадка. Във видеото има доста горещи сцени и двамата ги пресъздават много убедително. „Не е нужно да си голям актьор, за да целунеш истински Анна”, призна Енрике след снимките на видеото.

Според инсайдъри певецът и спортистката станали гаджета скоро след като се запознали.

Август 2002 г.

Курникова и Иглесиас за пръв път се появиха като двойка на червения килим на церемонията на MTV Video Music Awards. Певецът бе номиниран за клипа на „Герой”. Тогава Дейв Майерс, режисьор на видеоклипа на „Escape”, каза, че лентата е допринесла за сближаването на Енрике и Анна. „Той я харесваше и искаше тя да участва във видеото. Въведох епизод, в който се целуват, въпреки че тя имаше клауза „без целувки” в договора си”, каза Майерс.

Септември 2003 г.

Втората публична поява на звездната двойка бе година след светския є дебют. Курникова придружи Иглесиас на премиерата на филма „Имало едно време в Мексико”, в който певецът изигра малка, но ярка роля.

Юли 2004 г.

В медиите се понесоха слухове, че Анна и Енрике са сгодени или вече са се оженили. Новината провокира пръстенът с голям камък, с който тенисистката излезе на корта по време на Световния тенис турнир. Заговори се, че двамата вдигнали тайна сватба в Мексико.

Декември 2004 г.

Източници, близки до Курникова, отричат слухове за брак: „Те са щастливи заедно, но сватба не се планира в близко бъдеще”. Други пък уверяват репортерите, че пръстенът на Анна не е годежен.

Април 2007 г.

Таблоидите започват да намекват за проблеми във връзката на звездите. Самият Иглесиас добавя гориво към огъня, когато в интервю за „People” заявява, че не е сигурен дали ще се оженят с Курникова: „Според мен Анна ще бъде страхотна майка, независимо дали ще сме заедно, или не”. Месец по-късно той озадачи феновете още повече: „Разведени сме. Сега съм самотен, но се чувствам добре”. Тези думи изненадаха всички, защото двойката нито бе потвърдила, нито отрекла слуховете за годеж или тайна сватба.

Април 2008 г.

„Никога няма да се омъжа”, каза Курникова по повод въпрос на журналист дали смятат да легитимират съюза си с Енрике. Дни по-късно певецът коментира думите на Анна, като призна, че многократно є предлагал да се оженят, но тя не обръщала внимание на думите му.

Април 2011 г.

На концерт в Москва Енрике за пръв път нарече Анна своя жена. „От девет години съм наполовина руснак, наполовина испанец! Жена ми е рускиня. И баба ми е рускиня”, обяви певецът по време на изявата си. Това изявление предизвика буря от аплодисменти и след няколко часа в пресата се появиха заглавия, че двойката очевидно е сключила брак. Скоро обаче Иглесиас поясни в интервю за списание „Parade”, че думите му били неразбрани: „Нямах намерение да подвеждам хората. Мислех, че за публиката ще е по-лесно да кажа „жена”, отколкото „моята приятелка”.

Октомври 2011 г.

В интервю Анна призна, че иска деца - „няма значение мои или осиновени”. Но по отношение на официалния брак, спортистката говори като Енрике: „Сватбата не е толкова важна за мен. Важното е да съм щастлива в една връзка”.

Април 2014 г.

Бащата на Енрике, легендарният певец Хулио Иглесиас, изненада света с признанието, че все още не се е запознал официално с Анна Курникова. „Трудно ми е да видя Енрике, той постоянно обикаля света. Анна е много красива - децата ми като цяло имат добър вкус. Жена ми я познава, но аз - още не”, казва Хулио Иглесиас в интервю.

Октомври 2014 г.

След като вече се е „пошегувал”, че се е развел с Анна, през октомври 2014 г. след концерт в Лос Анджелис Енрике казва: „Разведох се преди три дни, така че съм свободен. Сериозен съм, не се смейте”. Никой от репортерите не разбра какво е това - сензационно признание или поза.

Юни 2016 г.

През лятото на 2016-а тенисистката разсейва слуховете за раздяла, като публикува снимка, на която Иглесиас позира с нея и по-малкия є брат Алън.

Декември 2017 г.

Световните медии съобщават новина: На 16 декември се родиха близнаци на Анна и Енрике. Момчето и момичето са кръстени Никълъс и Люси. За пореден път двойката успешно бе скрила новина от личния си живот.

Януари 2018 г.

Месец след раждането на Никълъс и Люси родителите решиха да покажат децата на света. Първите снимки на близнаците се появиха в социалните мрежи. Оттогава знаменитостите започнаха редовно да публикуват кадри и видеоклипове на децата.

Октомври 2019 г.

Отново се разнася вестта, че Анна и Енрике може би са се оженили. Този път повод за това дава самата спортистка. В инстаграм тя добави към собственото си име и фамилията на любимия си и се изписа като Анна Курникова Иглесиас. Феновете веднага започнаха да поздравяват певеца и тенисистката за сватбата им, но дали е имало такава наистина, не е потвърдено и до днес.

Февруари 2020 г.

На 11 февруари световните медии гръмнаха с новината, че Енрике и Анна станали родители за трети път. Щастливата вест разкри братът на певеца - Хулио Иглесиас-младши, без да издаде пола на бебето. Чак в Деня на влюбените Енрике и Анна показаха новородената си дъщеря, публикувайки в инстаграм снимки, направени в родилната зала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица