Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Четиристотин гарда за концерта на Енрике Иглесиас

0 коментара

За сигурността на концерта на световните звезди Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник ще се грижат 400 души, съобщиха в петък от “Мобилтел“, по чиято покана пристигат изпълнителите.

За безплатното шоу по случай 15-ия рожден ден на мобилния оператор на 29 септември ще се влиза през 22 пропусквателни пункта. Те ще бъдат отворени в 16 часа, три часа преди началото на самия концерт.

Децата под 18 години ще бъдат допускани с придружител и с попълнена от него декларация в два екземпляра. Формулярът може да се изтегли предварително  и да се попълни, за да се избегнат струпвания пред пунктовете.

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. При нужда, първа помощ ще оказват и 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите.

В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.

Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани – няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, кенове с алкохолни и безалкохолни напитки.

Препоръчително е в деня на концерта при възможност да се избягва придвижването с лични автомобили, за да бъде улеснен пътният трафик в района.

анкета

Вие ни познавате. Нека го направим взаимно!

Отделете няколко минути за анкетата и ни помогнете да сме ви по-полезни.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

0 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.