Звездата на мега концерта по повод 15-годишнината на Мобилтел - Енрике Иглесиас, е пожелал закуската, обядът и вечерята за него и екипът му, да бъдат сервирани точно през пет часа.

Топ изпълнителят и придружителите му залагат на здравословния начин на хранене и имат стриктни изисквания по отношение на менюто си. То следва да включва супи, салати, различни видове месо, разнообразни зеленчуци и плодове, няколко вида хляб и задължително да бъде току-що приготвено и сервирано.

Напитките също не са пренебрегнати от звездния екип. Задължителни са кафето, чаят и нискомасленото мляко.

В бекстейдж зоната Енрике Иглесиас ще има нужда от чист лед и буркан мед, както и огромно разнообразие от напитки - вода, сода, фреш, кафе, чай.
Екипът е пожелал да разполага още със седем дузини големи кърпи и 12 кърпи за ръце.

Менюто на дамите от Шугабейбс ще бъде специално подбрано от местните готвачи. Трите изпълнителки държат да имат добре охладени или затоплени напитки, сред които задължително присъстват чай, кафе, газирани и енергийни напитки и минерална вода.

Обядът на британското трио следва да включва сандвичи, пица, салата, супа и плодове. Вечерята ще се състои от месо и риба, зеленчуци, няколко вида хляб, свежа салата и десерт.

Най-скромна в изискванията към менюто е Соник. Тя е пожелала да има на разположение топли блюда, студени предястия като сандвичи със сирене, риба тон, пиле и сладка царевица, пресен фреш от портокал и ананас, десет големи бутилки минерална вода, от които само две за сцената и една кошница плодове.

Предпочитаните напитки за екипа на Соник са газирани и енергийна, както и две бутилки висококачествено вино - бяло и червено.

Топ изпълнителите Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник идват в България специално за безплатния концерт по повод 15-годишнината на Мобилтел, който е насрочен за 29 септември, 19 часа, в парковото пространство зад музея „Земята и хората".